onsdag den 26. december 2012

*** Christmas eve ***Så blev det juleaften, endnu en dag med lækker man og gaver!
Efter Liam havde sovet til formiddag, tog vi imod Fredensborg for at holde jul hos Liams farmor. Da vi kom til Fredensborg fik vi lidt frokost og slappede lidt af og så skulle Liam have et bad og sove. Mens Liam var i bad, kom hans faster, onkel og to fætre. Det var lidt svært at putte Liam da der skete en masse spænende, men det lykkedes da. 
Da Liam stod op, blev der leget og set Disney Juleshow, som heldigvis også var tradition i Liams fars side af familien. (det ser vi altid i min familie). Liams fætter var ved at springe i luften da han ikke kunne vente på at få gaver, så de tre drenge fik en gave efter juleshowet:) 

Den lille mus er lige vågnet

<3

Liam er blevet meget fascineret af tænder... måske en fremtidig tandlæge er gemt i ham:)

Den lille badenymfe. Han elskede det store badekar, i stedet for vores dumme flexibath.

Liam og hans to fætre Rasmus og Magnus

Første gave

NØJ, en hund!!

Den skulle straks have en møsser<3


Uh batterier:-D

Liam var dog ret skeptisk da hunden begyndte at gå og gø. Han er en lille smule bange for den, men samtidig ret interesseret i den. Han er pt gladest for den når den er slukket:) 


Faster Luise hygger med de to små drenge og en af deres el-hunde. 

Efter alt hyggen, fik vi serveret lækker mad. Lækker and i ovnen, lækker flæskesteg på grillen, kartofler, brune kartofler, 2x sovs og alt tilbehøret. Mums mums mums, Liam ÅD igen for anden dag i træk. Jeg tror hemmeligheden er sovs, han er nok et sovseøre som sin mor :-D 
Efter vi havde spist blev de små drenge puttet oven på. Vi spiste ris'a'la' mande og Liams far fik mandlen for 5 år i træk, selvom vi andre åd løs af skålen. 
Da vi havde spist færdig skulle vi skynde os at danse om juletræet så vi kunne pakke gaver op. Rasmus kunne jo næsten ikke klare spændingen:) 
Der var SÅ mange gaver, trods vi ikke var mere end otte mennesker (inkl de to små). 
Det var lidt sjovt og underligt at holde jul væk fra sin familie, da man ligger mærke til alle de forskellige måder og traditioner der er. 

Liams julegave høst

Juletræet

<3

Så kom alle gaverne under:)

Det tog lang tid at pakke gaver ud, så klokken blev mange og vi var alle trætte. Fætrene tog hjem og vi skulle blive og sove. Jeg var meget træt og udkørt da der var sket en masse og man skulle være så meget på og var en del stresset igen, da Liam jo stadig sover meget lidt og let så frygten for han vågnede var der ofte.

Inden vi tog hjem d. 25 havde farmor lavet en lækkert julefrokost og Liam kom en tur på legepladsen. Det var super hyggeligt. Liam var helt vild med at gynge, men ikke helt glad for vippen.

Mini HULK:)

weeee

Hehe

Mor jeg vil altså gerne ned..... NU!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar