lørdag den 17. november 2012

På tur hos farmor

I dag var vi på besøg hos Liams farmor i Fredensborg. Hans fætre og deres forældre var der også. Liam var helt vild med sine fætre, det var så skønt at se. Rasmus er Liams ældste fætter, han bliver 4 år i December. Magnus er Rasmus' lillebror og han er to måneder yngre end Liam.
Liam prøvede på alle mulige måder at kommunikere med sine fætre og han fulgte Rasmus med øjnene hver gang han løb rundt og legede, det var så hyggeligt at se<3

Da vi ikke ser familien så tit, så har Liam tit været lidt tilbageholdt og ret mor/far syg, men i dag var han glad, åben og snakkede helt vildt.
Når vi er hos Liams farmor bliver vi altid forkælet helt vildt, så min mave er PROP mæt:) Fik slet ikke taget billeder af maden, men der var simpelthen ALT + to lækre kager til at slutte af med MUMS.

Fik taget lidt billeder af drengene, men nøj det var svært at få et billede hvor de stod stille, så billederne er lidt sløret eller med bevægelse:)

 Liam aer Magnus, og kort efter gav han ham et kæmpe møs.Liam og Rasmus lager High Five:)

Vi var så heldige at Onkel Peder kørte os hjem, hele vejen fra Fredensborg, så vi ikke skulle bruge 1,5 time på at komme hjem. Det var sååå lækkert, så kunne vi spise aftensmad og få puttet Liam i rette tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar