lørdag den 27. oktober 2012

Dagens, månedens og årets....

ARMBÅND!

I love love love love love LOVE mine Birger Christensen armbånd!
Købte mine første, og forhåbentlig ikke sidste, Birger Christensen armbånd på Copenhagen Fashion Outlet i år. Har længe gerne ville have en masse af hans armbånd, men de er bare ret dyre for en nybagt mor med en kæreste under uddannelse, så pengene har ikke lige været der. Så da jeg kom på Copenhagen Fashion Outlet og så den gode rabat man fik, blev jeg "nød til" at købe syv styk, tre af dem var til mig og så var de fire andre til min søster og hendes veninde:)

Det er SAMER serien fra Birger Christensen som jeg er helt vild med, og så helst de sorte og grå af dem:) Armbåndene er super behagelige at have på, hvilket betyder meget for mig, da jeg ikke er typen der går med mange smykker til hverdag. De er lavet af blød rensdyrlæder og tin tråd og en knap lavet af en eller anden form for horn(mon det ikke også er rensdyr så?).

MUST HAVE!

Der er mange af BC Samer armbåndene jeg gerne vil have, men dette armbånd er virkelig bare et must have! Jeg synes det er så smukt, men puh jeg synes det er mange penge lige nu, så det må jeg spare op til eller ønske mig en dag.Jeg kom lige forbi min søsters venindes blog, og hun havde fundet nogle ret gode alternativer til BC samer armbånd, som jeg synes i skal se. Jeg skal helt sikkert i Pieces og have et par "wannabee" armbånd.
Billedet er fra Mathildes blog som i kan kigge forbi HER hvis i har lyst.


Armbåndene til venstre er fra Pieces og dem til højre er BC Samer kollektionen.

Er ret vild med Birger Christensens tøj og accesories, hvis man ser bort fra pelsene. Jeg var så heldig selv at kunne vælge min julegave fra mit arbejde, så der valgte jeg en Birger Christensen taske og toilettaske. Glæder mig super meget til at modtage dem og tage dem i brug. Har lige googlet mig frem til et billede af den model jeg modtager, selvom jeg nok kommer til at flashe dem her inde når jeg modtager dem:)
1 kommentar:

  1. Hvor har du købt dine armbånd henne? :-) Og ved du hvor man kan købe tasken på nettet?? Kan ikke finde den nogen steder!

    amandavang.blogspot.dk

    SvarSlet