tirsdag den 23. oktober 2012

Mamalicious - model for en dag


I forbindelse med min konkurrence, har jeg fået to kjoler af Mamalicious, som de har bedt mig teste. Havde slet ikke regnet med de ville lade mig teste noget af deres lækre tøj, så jeg blev selvfølgelig super glad.

Første kjole er en Linette SL Woven Dress NF, som er en ammekjole. Den har en smart funktion, hvor man kan åbne stoffet midt på brystet, og hive en inder top op, og så er der åbent for at kunne amme, uden at man skal blotte hele brystet.
Jeg synes kjolen er super fin, og ville ønske jeg havde haft den da vi holdte barnedåb. Kjolens snit gør også at ens efterfødsels mave bliver skjult og barmen fremhævet. Stoffet er lidt elastisk og dejlig blødt, hvilket gør den meget behagelig at have på. Det er en fin kjole, så det er ikke en jeg ville bruge til hverdag, men gerne til festlige lejligheder.

Hvis du er interesseret i kjolen så kan den købes HERAnden kjole er en strikkjole ved navn Rena Short Knit Dress. Kjolen er egentlig en gravidkjole, men er i stræk stof og ikke facon syet efter gravidmave, så alle kan bruge kjolen. Kjolen har lidt palietter i stoffet, der kan gøre den kradser lidt hvis man kun har bh under den. Da jeg tog en strop bluse under så mærkede jeg slet ikke til palietterne.
Selvom der er palietter i stoffet, ville jeg godt kunne bruge den til hverdage, men ville også kunne bruge den til fest med lidt ekstra accesories. Det er blødt garn kjolen er strikket af og garnet har en lille smule shine i sig, som giver en ekstra detalje.

Hvis du er interesseret i denne kjole kan den købes HERHar du ikke deltaget i min konkurrence, hvor du kan vinde en lækker top fra mamalicious, kan du stadig nå det. Konkurrencen køre frem til 1. November. Du skal blot søge 'konkurrence' i søgefeltet på bloggen.

Stort tak til Mamalicious Bestseller <3

Ha' en dejlig dag alle sammen.

1 kommentar: